I F**KED UP!!


Hvor skal jeg starte? Livet har forandret seg drastisk de siste 2 månedene å jeg går ikke en eneste dag uten å smile, livet er rett og slett fantastisk å ting er endelig bra. Nå har jeg bodd i Norge allerede i 2 måneder å den største forandringen må være at jeg ikke er så kamera sky lenger + min frykt for slanger er 99% borte, det eneste jeg har igjen er å bli bitt av en slange så er frykten borte, med mindre den kommer tilbake om jeg blir bitt da? Hvem veit. 
Dagene går til å leve livet som reptil frue + vlogg frue, dette har da gjort at jeg har glemt av bloggen totalt i og med at det går i ett med filming +++. Men jeg skal igjen prøve å holde dere litt mer oppdatert på hvordan livet er i Norge etter 3 år i Nederland + 1 år i Sverige. Tenkt at det er 5 år siden jeg bodde i Norge sist, å jeg som aldri skulle tilbake. Se på meg nå, jeg er et bevis på at man aldri bør si aldri for ting kan forandre seg ganske så fort. 
Men jeg skal legge ut vloggene på bloggen fremover da jeg er mer å se der + det er som regel det dagene går til. Så ta en titt da vel å gjerne fortell meg hva dere synes om vloggene fremover. Følg med så skal jeg få oppdatert dere så mye jeg bare kan fremover. 

Én kommentar

Daniel Øyen

17.10.2017 kl.19:33

Så koselig å høre! :-D Gledes til oppdateringer

Skriv en ny kommentar

hits