Det som aldri skulle ut!

Jeg har sagt gang på gang at jeg ikke kom til å legge ut om mitt privat liv offentlig her på bloggen, men jeg tenkte at siden det er så lenge siden jeg har oppdatert dere så skal jeg like så godt slenge ut om kjærlighets livet mitt once and for all. 
I 2009 startet jeg på Sørumsand videregående skole å ble kjapt kjent med den fineste gutten jeg noen gang hadde lagt øynene mine på, vi hadde god kontakt de første årene før vi mistet litt kontakt. I fjor vinter fikk vi kontakt igjen å nå 8 år senere er vi sammen å har vært sammen i 1 måned allerede. Tiden flyr å jeg kan si jeg er veldig fornøyd med å ha fått den personen jeg crushet på for så mange år siden. 
Så da vet dere det, jeg er i forhold å mer om mitt forhold blir ikke å dele på bloggen da det er privat. 

Men, en liten oppdatering på hva som har skjedd i det siste. 
Jeg har egentlig ikke gjort så mye, selv om jeg føler at jeg ikke har hatt sjansen til å blogge i det hele tatt. Det har vært en del turer i skogen for å finne hoggorm, buorm og frosk, ellers er det daglig stell av reptilene her i hus, møter å vi er en del ute å kjører så vi ikke konstant sitter hjemme innenfor 4 vegger å blir helt gale i hode, samtidig som jeg får nok hvile. Det er fryktelig godt å være tilbake i Norge igjen selv om jeg selvfølgelig kjenner at jeg savner vanene mine fra Nederland å mine venner der nede, bortsett fra det så er alt tipp topp å jeg skal bli flinkere på å oppdatere bloggen nå som det begynner å bli fryktelig kaldt ute. 
Ha en fin dag å følg med videre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits