MEET MY LOVELY IDIOTS!

Møt Capo & Daniel de 2 beste guttene man kan ha i livet sitt! 
For 9 år siden ble jeg kjent med 2 av de viktigste personene i livet mitt å kontakten i dag er sterkere enn noen sinnet. Disse 2 gutta kjører rundt om i Norge for å finne krypdyr, men ikke nok med det de finner også på mye rart. For ikke så lenge siden forsvant de på en øde øy i 48 timer uten telefon, internett, klokker osv altså ja you name it. Disse 2 gutta kan lyse opp hverdagen din som bare det uansett hva slags humør du er i å den tålmodigheten de har er helt sinnsyk, de er jo tross alt venn med meg. 
Men Capo og Daniel vlogger ganske så ofte å tar dere med på en reise i livene deres å jeg ønsker at mine lesere skal ta seg tiden til å sjekke dem ut på YouTube, Subscribe, klikk like og ikke minst REMEMBER TO HIT THAT NOTIFICATION BELL! 
Følg med på hverdagen demmes, turene, dyrene de finner, alt tullet de finner på, se igjennom de gamle vloggene å gi meg en liten kommentar på hva DU synes om disse gutta jeg er så stolt over! De er absolutt verdt tiden, selv sitter jeg klar hver eneste gang jeg veit at en av de laster opp på YouTube. Vel ja jeg er selvfølgelig litt mer stolt enn normalt, men som sagt ta en titt and let me know! 

Dere kan trykke på navnene under her for å komme rett inn på YouTube profilene demmes. 

Video lastes opp Mandag, Onsdag og Fredag  ( CapoChristensen Vlogs )

Video lastes opp Tirsdager og Torsdager ( Daniel, OneSimpleD )

PEACE!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits