SOMMERFERIEN 2017

Har du planer om å reise til Sverige i løpet av sommeren? Kanskje du ønsker å unne deg noe selv denne sommerferien, jeg kom over en side som jeg fikk lyst til å dele med dere som bor i Skandinavia slik at dere kan ta en titt om dette kanskje er aktuelt for akkurat DEG! 
Great Days har en hel masser av tilbud til dere som skal til Sverige, altså det kan jo for såvidt være etter ferien også at du ønsker å ta deg en tur, kanskje ta med vennegjengen? Men uansett, jeg veit at jeg skal til Sverige i August å gjett om jeg skal ta med en herlig tur på spa å bare nyte ferien maximalt dette året. Etter all sykdom å stresset jeg har vært igjennom siden slutten av April, gjennom hele Mai å fremdeles så langt ut i Juni så skal jeg ta det helt med ro å bare nyte det som kan nytes. Det har seg nemlig slik at jeg ikke har immunforsvar så jeg blir ganske syk når jeg blir syk å graden av de siste sykdommene har dessverre vært alvorlig for min del å derfor fortjener jeg en sommer fullspekket av glede å avslapping å ikke minst moro med venner og familie. Jeg har masse planer for min tur til Skandinavia i sommer å jeg gleder meg til å oppdatere dere hver dag i August!  Men ta en titt da vel ( Great Days) å fortell meg i kommentarfeltet om hva du skal i sommer. 


 

6 kommentarer

Victoria Larsen

12.06.2017 kl.18:50

Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

missjohansen

12.06.2017 kl.19:55

Victoria Larsen: takk i lige måde :)

elisebr

12.06.2017 kl.20:45

Ønsker deg en fin kveld :) Jeg bor fast på Gran Canaria og skal jobbe og nyte sommer`n :)

missjohansen

13.06.2017 kl.00:02

elisebr: Herlig, Grand Canaria er super vakkert, nyt sommeren til det fulleste å gjerne hold meg oppdatert på hvordan ferien har vært når du kommer hjem. Ha en strålende kveld / natt

Alissa C

12.06.2017 kl.23:48

jeg skal på interrail (togtur gjennom europa) gleder meg masse!! ^^

missjohansen

13.06.2017 kl.00:01

Alissa C: Oi noe så spennende! Gjerne hold meg oppdatert på hvordan det blir :D God tur å nyt det til det fulleste!

Skriv en ny kommentar

hits