Følelser for 2!

Jeg fikk en ganske så lang melding på facebook om jeg ikke kunne besvare slike typiske problemer som skjer som veldig få snakker om, denne jenta som kontaktet meg hadde et tydelig gutte drama å ønsket å få det spørsmålet sitt ut i det lyse samtidig som hun ville være anonym å derfor henvendte seg til meg for å få det ut å forhåpentligvis skinne litt lys på problemet, så her kommer det! 

'' Kan man ha følelser å elske 2 personer på samme tid? Jeg sitter nemlig i det dramaet der det er 2 gutter jeg virkelig er så glad i at jeg faktisk elsker dem begge, men er dette riktig? Er det feil av meg å føle det slik? Er det normalt i det hele tatt å ha følelser for flere enn 1 person om gangen? Håper på svar!'' 


Altså, ja man kan ha følelser for flere personer om gangen, vanligvis ville jeg sagt hvis du har følelser for 1 å får følelser for en annen så bør du velge nummer 2, men det er blitt så annerledes nå om dagen enn det som har vært før, ordet elsker bruker jeg personlig ikke i og med at for meg så er det et veldig sterkt ord å bruke å da må jeg være 150% sikker på at den jeg sier det til faktisk er verdt det. Men hvordan man føler er noe man ikke kan styre, følelser er ikke en knapp man kan trykke av og på dessverre, føler du at du elsker begge så er det ikke noe å gjøre med annet enn å kanskje prøve å finne ut av hvem du passer best sammen med. Det sies at det bare er 1 rett person for hver enkelt på jorden, men selv tror jeg ikke på det, jeg tror det at det kan være flere som passer perfekt, man må bare finne den man føler seg mest komfortabel med. Hvis du ønsker deg barn å giftemål, hus å bil osv så bør vel begge gjøre det for at det skal klaffe. Å så er det en del som har det dilemmaet at de ikke veit om det er rett før de har hatt sex, bruk kondom i det minste. Om det er riktig eller ikke å elske 2 personer kan ikke jeg svare på, det er noe du er nødt til å finne ut av selv om det er riktig for deg og din fremtid, vi alle er forskjellige. Det er nok ikke feil å føle det på den måten så lenge du faktisk bruker hode å tenker på hva som er best for ditt liv. Det er så mange her i verden som har følelser for flere enn 1 person så jeg vil si at det er ganske så normalt. Ikke føl skam over at 2 gutter har en del av hjertet ditt. Med tiden vil du kunne se hvem som er din utkårede om du så føler at du vil ha begge nå.  

3 kommentarer

Fra en anonym til en annen

20.05.2017 kl.21:21

Som Siv sier, så er hodet viktig. Men ja, det er fullt mulig. Vi mennesker har forskjellige behov og intetesser. Ofte viser det seg at enten forelsker man seg i samme type menneske som eksen sin/første forelskelse, eller stikk motsatt. Jeg har selv vært forelsket i 2 på en gang, eller forelsket i en og mer betatt av nr. 2, men de var vidt forskjellige.

Selv er jeg ramm på å forelske meg i gutter som har visse trekk som minner om en ex. Det har jeg ikke latt merke til før langt inne i forholdet. Det kan være nok med et blikk eller en holdning, ingen store likhetstegn på «normalbasis»

Viktigste er at du finner ut hva som er best for deg, og jeg ønsker deg all lykke til! :)

nawras

21.05.2017 kl.10:57

veldig fin

missjohansen

21.05.2017 kl.14:31

nawras: takk for det

Skriv en ny kommentar

hits