Spørsmåls runde Mai'17

Da var det på tide med en aldri så liten spørsmåls runde da jeg ikke har slike innlegg så ofte så kommer det en del spørsmål og svar her. Enjoy! 

 

1. Hvordan er det å bo i Nederland sammenliknet med Norge og Sverige? 
- Det er mye roligere å ikke minst varmere, det er mindre drama å man må virkelig vise seg fra sitt beste for å få respekt her. Nederland er et land der respekt har mye å si i forhold til Norge og Sverige, her får du ikke respekt av å være pen eller på hvor rik man er osv. Her er det om å gjøre å være sterk, vise at du er en bitch som ikke kan tråkkes på. Folk likte meg ikke i begynnelsen siden jeg er en innvandrer, men da jeg begynte å vise at jeg er en bitch å jeg ikke var redd for å åpne kjeften, da fikk jeg respekt å slik er det ikke i Norge og Sverige, åpner du kjeften der så blir du rett og slett utstøtt å mobbet. Nederland har mye hyggeligere mennesker å du kan gå i butikken å folk som ikke kjenner deg viser deg respekt å sier hei. I Norge er du heldig hvis du får 1-2 hei i løpet av en shopping tur. 


2. Hva er dine 5 favoritt eiendeler? 
- Nr 1 må være telefonen min på grunn av alt som er på den å det er slik det er mulig å ha kontakt med folk som ikke har facebook eller skjønner seg på facebook, kalenderen min å bildene mine. Nr 2 må være mac'en min da jeg er avhengig av den for å jobbe med businessen, grafisk design, bilder å PR jobben min. Nr 3 er garantert kamera mitt siden jeg driver med bilder å prøver å bli profesjonell fotograf. Nr 4 er helt klart senga mi etter jeg kjøpte ny, den er så god at det er en skuffelse å våkne om morgen. Nr 5 er bilen, da jeg har fnatt for å ta offentlig transport som buss, tog, trikk osv. Jeg får panikk av å ta offentlig transport rett og slett. 


3. Hvorfor startet du å blogge?
- Jeg startet å blogge for en del år tilbake, men gjorde ikke noe seriøst av det før jeg laget denne nye bloggen som jeg driver nå. Jeg startet fordi jeg ønsket å kunne være til inspirasjon for andre som går igjennom ting jeg har vært igjennom, dele om min hverdag, tips og råd samtidig som jeg vil at folk skal få lese om alt jeg selv har vært igjennom og opplevd opp igjennom årene på godt og vondt. 


4. Hvor ser du deg selv om 10 år? 
- Om 10 år ser jeg meg selv i et stort fantastisk vakkert hus, rik å veldig suksessfull i jobben min. Hvor jeg blir å bo om 10 år er usikkert da man aldri vet hva fremtiden bringer, men suksess er helt klart. 


5.  Hva er din beste og verste egenskap? 
- Min beste egenskap må vel være at jeg jobber så hardt jeg kan for det jeg ønsker å oppnå i livet, jeg gir ikke opp. Min verste egenskap må være at jeg gjerne kjøper ting uten å tenke igjennom om jeg virkelig trenger det. 


6. Hva er favoritt maten din? 
- Grillede tomater å torsk er min favoritt. 


7. Er du en sjalu person?
- Nei jeg finnes ikke sjalu, kan være litt usikker i begynnelsen av et forhold med gode grunner, men sjalu er jeg ikke. Gir noen meg en grunn til å være sjalu så får de heller gå igjennom det at de mister meg, sjalusi synes jeg ikke noe om å jeg kan gjerne sitte å le hvis ei frøken prøver seg på den jeg er i forhold med. Det handler om å stole på hverandre å gjør man ikke det så har man heller ikke noe i et forhold å gjøre. 


8. Hvis du var på en øde øy å kunne tatt med deg en ting, hva ville du tatt med deg?
- Vel jeg hadde aldri dratt på en øde øy frivillig med tanke på at jeg hater krypdyr å natur, men om jeg hadde strandet på en øde øy hadde jeg tatt med meg sånn mygg netting å ganske mye av det. 


9. Foretrekker du mest å ringe eller sende sms?
- Jeg foretrekker å sende sms fremfor å ringe, men hvis det er noe viktig som lett kan misforståes så ringer jeg. 


10. Instagram eller snapchat?
- Jeg bruker begge deler, men jeg snapper mest. 


11. Hva er ditt best minne fra du var liten?
- Mitt beste minne er fra da onkelen min satt barnevakt for meg å vi bestilte kebab med ekstra hvitløk, vi satt i stua å spiste til mamma kom hjem å da ble vi begge kastet ut på trappa for å spise opp der (mamma takler ikke hvitløk), jeg og onkel satt å lo lenge. 


12. Foretrekker du sokker, sko eller barføtt?
- Vel jeg er ei skikkelig sko jente, jeg elsker sko å kunne gjerne brukt det hele tiden, sokker bruker jeg med mindre jeg skal ha på meg pumps, men barbeint skjer ikke da jeg hater føtter. 


13. Hva har du spist i dag? 
- I dag har jeg spist stekte tomater, brokkoli og torsk med hvit saus. 


14. Hva er favoritt filmen din?
- Det ble et vanskelig spørsmål da jeg sjeldent ser på filmer, jeg foretrekker serier. 


15. Foretrekker du havet eller basseng? 
- Havet er vakkert å se på, men med min vannskrekk foretrekker jeg basseng for da har jeg mer kontroll. 


16. Badekar eller dusj?
- Jeg savner å ha badekar, men jeg foretrekker å dusje da jeg har nok å gjøre om dagene så jeg har ikke tid til å bade. 


17. Fortell 5 ting om deg som leserne dine ikke vet om deg. 
-  Jeg er avhengig av å få fikset neglene mine å gjerne bytte farge hver gang jeg fikser de da jeg fort blir lei av samme fargen. 
- Jeg får fnatt av folk som ikke klarer å ha på riktig sko til rett antrekk. 
- Jeg er en stress shopper.
- Jeg har panikk for frisører ette dårlig erfaring. 
- Jeg er allergisk mot rødt kjøtt og laktose, så det er en begrensing på hva jeg kan spise. Håper dere likte månedens spørsmåls runde, følg bloggen min videre for å få vite mer om meg og mitt liv, gjerne sleng inn noen spørsmål om det er noe dere ønsker å få svar på. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits