JEG AVLYSTE MITT EGET BRYLLUP!!!Hvorfor gifte seg? Jeg er ikke ute etter noe diskusjon i det hele tatt her, men jeg mener det ikke er rett å måtte gifte seg for å tro på kjærligheten. Jeg trenger ikke et papir bevis på at jeg er i et forhold å med min tro så blir det helt feil å gå igjennom med det. Når følelser svirrer rundt å tankene ikke stemmer så valgte jeg å avlyse mitt eget bryllup som skulle være i Juli. Jeg velger heller å kunne leve mitt liv uten å forplikte meg på et papir, jeg er ung å det kan jo forandre seg med tiden at en dag vil jeg, men nå er jeg snart 24 år, jeg har hele livet foran meg å ser ingen grunn til å gifte meg. Ikke nok med det, men jeg fokuserer heller på å gjøre noe mer ut av livet mitt enn å bruke flere tusen kroner på en dag, jeg ønsker heller å kunne handle det jeg vil, gjøre det jeg vil å ikke minst føle at jeg kan bestemme min egen vei i livet. Jeg er oppvokst i kristen familie å er døpt og konfirmert, men jeg skal ikke gifte meg. Selv lever jeg ikke i den kristne troen jeg har en annen tro som ikke trengs å skrives offentlig om. Et papir kommer ikke til å gjøre et forhold bedre, å heller ikke verre! Det er unødvendige penger bortkastet da man heller kan nyte livet å bruke penger på mer fornuftige ting enn et bryllup. Jeg dømmer ikke andre som har annen tanke gang, har du lyst til å gifte deg så gjør du det, men husk at du ikke bør gifte deg bare fordi du ikke stoler på at kjæresten din forblir din uten giftemål. Å ikke ta sjansen på det når du ennå er for ung. 

2 kommentarer

mQueen

08.05.2017 kl.19:20

Tenker i samme bane som det - hvorfor gifte seg før å bekrefte at man er kjærester? Jeg giftet meg i fjor, tok 3 mnd så va jeg separet - følte ikke at det va rett før meg.

missjohansen

08.05.2017 kl.23:02

mQueen: godt å høre at flere tenker på den måten, har fått masse respons fra folk som skjønner tankegangen min :) vær stolt over at du heller kan ha et forhold uten å ha det på papir :)

Skriv en ny kommentar

hits