Hvorfor kan du ikke se meg?Den følelsen man sitter igjen med etter alt som har blitt sagt og gjort, etter at folk ikke ønsker å åpne øynene sine for å se, hvorfor er det slik at du ikke kan se meg? Det å sitte her i dag å føle seg dømt etter alt fra fortiden, at ingen kan se meg for den personen jeg er den dag i dag. hvorfor skal du absolutt dømme meg for det som har vært? 
Slike spørsmål sitter jeg igjen med, for meg selv å tenker på hva jeg har gjort som er så galt i min fortid at det var grunnlaget til at jeg blir dømt for å være samme person i dag. Altså en hver person kan forandre seg, det er ikke alle som er den samme etter de fyller 20 som det de var i tenårene, men det ser ikke dere for dere tenker kun på hvordan et menneske har vært å hvordan dere har opplevd den personen for mange år siden. Jeg hadde det helt forferdelig i skole årene mine, jeg hadde det grusomt med eksene mine. Men definerer det meg som person nå som jeg snart er 24 ? NEI det gjør faktisk ikke det, hvis du hadde åpnet øynene dine å sett forbi det som har vært før, så hadde du sett meg for den jeg er nå å at du absolutt ikke kjenner meg i det hele tatt. At jeg sa og gjorde mye rart i tenårene er vel ganske så normalt for tenåringer, MEN den jenta du kjente, den jenta du har opplevd er ikke lenger den jenta jeg er, for jeg har vokst opp å gått videre i livet, mens du står fast i fortiden har jeg blitt en kvinne, ikke lenger en jente. Så hvorfor kan du ikke se meg? 

2 kommentarer

Nina Alexandra

17.04.2017 kl.22:08

Veldig bra skrevet! Synd at ikke flere ser at den man var, er ikke den man er (som oftest)

Anne-Helene

18.04.2017 kl.15:21

Fin tekst!

Godt spørsmål du stiller. Tror nok at mange kan kjenne seg igjen i dette, meg selv inkludert. Noen ganger er det best å skape avstand til dem som ikke aksepterer en slik en er. Ikke alle klarer å henge med på andres forandringer, men tviholder på den utgaven de en gang ble kjent med. Det kan være vanskelig å leve med.

Skriv en ny kommentar

hits