Stakk av med barnet!!

Jeg må bare få starte med at jeg har stor respekt for både alenemødre og alenefedre, ingen av dere er viktigere enn den andre! Men til poenget, hvis du og kjæresten har et barn sammen, dere har en krangel å ender forholdet, en flytter ut å så blir plutselig far nektet kontakt med barnet sitt på grunn av at du ikke liker han, det er faktisk ikke bare han du straffer, men også ditt eget barn som plutselig UFRIVILLIG må vokse opp uten pappa, bare fordi at du er en egoistisk liten bitch som ikke klarer å skille mellom rettferd og urett! Du tar ifra barnet ditt en mulighet til å bli kjent med pappaen sin. Å selvfølgelig andre veien!! Er det ingen seriøse grunner til å holde barn og forelder borte fra hverandre, så la barnet få velge selv når h*n blir gammel nok til det. Du skal ikke ta fra barnet retten til å være kjent med forelderen sin bare pga en krangel eller What so ever, hva du mener om den andre forelderen er ikke noe du skal lære barnet ditt om! 

  

4 kommentarer

Jenny Marie

16.03.2017 kl.19:24

Dette er ett av mine hjertesaker! Jeg er oppvokst uten min biologiske far, jeg kunne da ikke vokse opp med han pga han døde, men det har gjort att jeg virkelig vet hvor mye en pappa betyr for ett barn! Eller omvendt. Jeg og exen som jeg har to barn med har ett veeeldig bea forhold, han kommer på middag til tider og vi kan finne på ting sammen! Og jeg skjønner ikke att noen kan være så ond å nekte far å være sammen med barnet! Det er noe av det verste jeg hører om!!

Silje Granhaug

16.03.2017 kl.19:37

Hvis et barn ikke får vært med den ene forelderen er det stort sett alltid en grunn for det.. jeg tror ikke det finnes så mange psyko Kjerringer der ute som nekter barn å se faren sin uten noe som helst grunn... men er ikke alt som kommer ut i offentligheten til alle :)

21.03.2017 kl.07:25

Jeg er selv vokst opp uten min biologiske far! Min mor og min stefar,nekta aldri han å ha noen ting med meg og gjøre. Men påska når jeg var 3/4 år så fikk stefaren min nok, han hadde aldri sagt ett ord om hvor stor drittsekk min biologiske far egentlig var/er..

Han skulle ha meg hele påska, sånn at mamma kunne ha barnefri, men sånn ble det ikke.. mamma og "pappa", traff da min far på byen flere kvelder på rad, jeg ble satt igjen hos farmor,tanter eller onkler for at min biologiske far skulle drikke/ruse seg! Dette gjorde han gjentatte ganger,både før og i den påsken for 20 år siden. Det var siste gang jeg så min biologiske far, stefaren min fikk nok å etter to dager dro han opp å hentet meg.. flere i vennegjengen til både pappa og mamma,reagerte på at de ikke dro å hentet meg med engang,biologiske faren min han valgte rusen/alkoholen frem for meg. Mamma ga han så mange sjanser,å de sjansene benyttet han seg ikke av. Jeg skulle også en helg når jeg var 2/3 år være med biologiskfar på fjellet,hvor han jobbet, den helga endte med knust glasskår,fulle/rusa folk og ei lita jente som vandret redd å alene, helt til min farfar hentet meg. Mange år senere å flere fengselsstraffer sener,valgte han fortsatt å ikke ta kontakt.. og nå har jeg to søstre på hans side som jeg ikke kjenner!

Så det å si st mødre nekter fedre samvær blir feil. Det er en grunn til det. Det er en grunn til alt! Mamma tålte ikke trynet på min biologiskefar, men hun nektet han aldri samvær med meg, han valgte meg bort! Det er alltid flere sider av en sak! Men aldri aldri kom med den at en mor nekter far samvær bare pga hun ikke liker han, for det er ikke tilfelle i de fleste saker!

missjohansen

21.03.2017 kl.16:13

Anonym: Dette var fryktelig trist å lese. å der er det en god grunn bak, men nå handlet innlegget mitt om de som nekter samvær med den andre forelderen bare fordi dem selv ikke tåler hverandre på grunn av en krangel eller lignende, de fleste har en grunn, men en kompis av meg var i forhold med ei frøken, de fikk barn sammen å hun falt for en annen mann, så han slo opp med henne fordi hun var utro, å da stakk hun av med datteren å han får ikke se ungen på grunn av nettopp det at han slo opp å en diskusjon, ingen rus eller andre grunnlag bak dette å det har hun bekreftet selv også. Å slike ting er dessverre noe som skjer med flere. Selvfølgelig i mange saker så ligger det stabile grunnlag bak.

Håper livet ditt er bra etter det du har opplevd da du var liten, det må ha vært traumatisk for ei lita jente, veldig trist :(

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits