LUREMUS!!!

Seriøst kvinnfolk er nødt til å skjerpe seg!!! Jeg hører så ofte at jenter flyr rundt å klager på at mannfolk er players å at de puler rundt, kødder med følelser, friend zoner, one night stand osv osv, listen er lang! MEN kvinner er jo absolutt ikke noe bedre de, jeg veit om mange jenter som er players, jeg ser kompiser som blir playa flere ganger. Jenter er ikke noe bedre enn gutter, det er ganske så likt for å si det slik. Slutt å sutre over en fyr som har gjort noe mot deg som du gjør mot andre. Hva med å heller finne seg en å være seriøs med i stedet for å være en luremus. Skjerpings. 
Jeg fikk masse kommentarer på innlegget mitt om 14 år og pulbar som dere kan lese her ( http://missjohansen.blogg.no/1485549418_14_r_og_pulbar.html ). 
Men også at jeg hadde sagt det om jenter, men det er det samme om gutter. Spar dere, sånn drama om at han gjorde det å ho gjorde det er bare tull, mange av dere er like ille både gutter og jenter! Jeg tar ingens side i denne saken, pakk heller vekk utstyret å voks opp, pule kan dere gjøre når dere vil, men drit i å klag når du sprer beina for han eller at du drar av deg buksa for henne.  

2 kommentarer

13.02.2017 kl.21:38

Æ e en luremus, ska ikke lyg om det! Men det e bare når folk e så innpåsliten å ikke godtar ett "Nei" .. da gjør æ det for å få dæm vekk, som oftest😂

Ellers så e det mange som klager uten grunn fordi dæm e like ille som guttan skjøl! And vice versa!

Men sånn e verden blidd, dessverre... :((

missjohansen

14.02.2017 kl.13:04

Mæ: hahaha æ klart ikkje å unngå å le når æ lest det første du skrev. Men ja du har nu rett, verden e blidd utrulig å det e så tragisk :(

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits