Korrupt System!!!Nå bor som sagt ikke jeg i Norge, men jeg har jo alle mine venner, bekjente og familie der å jeg ser hvordan de blir behandlet av dette korrupte systemet vi kaller helsevesen i Norge! Må det virkelig være så ille at man ligger for døden før man får hjelp? Hvor mange må dø før de finner ut at de kunne hjulpet personen? 
Jeg ser det jo bare med min onkel som døde i September 2014, etter han var død fant de ut at de kunne faktisk ha reddet han... Hvor korrupte går det an å bli? 
Ei venninne av meg som går med konstante smerter, så ille at mannen hennes må ta seg fri fra jobb å passe barnet som hun ikke får til med smertene, så sender legene henne på sjekk hos spesialist, men hun er nødt til å vente helt til Juni før hun KANSKJE får noe hjelp... Nei veit du meg hva altså, en ting jeg er stor fornøyd med her i Nederland er at her kan du gå til legen å er det ille blir du sendt videre til spesialister allerede samme uke, senest uken etter, er det verre så får du time samme dagen! 
Ei annen venninne av meg ble sittende på legevakten i 4 og en halv fuckings time før de bare sendte henne hjem igjen uten hjelp for verken henne eller den 1 år gamle sønnen sin. Norge har en hel del å lære innenfor helsevesenet å jeg synes rett og slett at det er på tide med en ordentlig gjennomgang av disse så kalte legene. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits