Alltid der for andre!

Hver gang noen rundt meg har problemer så kommer de til meg, jeg hjelper så godt jeg kan, sitter oppe til sent på natten for å trøste, snakke med å rett og slett være der for alle jeg er glad i, jeg bruker av min tid, kjærlighet og energi for å hjelpe medmennesker til å kunne føle seg et lite snev bedre, å jeg lar dem få ut alt de måtte trenge å få ut. 
Men hvor er de når ting er tungt og vanskelig for meg? Hvor er de som sier de stiller opp å er der for meg, når jeg virkelig trenger det? Nå er ikke jeg den personen som trenger folk å prate med til en hver tid på døgnet, men det kan hende jeg blir lei og frustrert en gang i blant å da skulle jeg selvfølgelig ønske at noen stilte opp for meg på måten jeg stiller opp for dem. Jeg føler meg rett og slett som en søppelkasse, hvor folk kommer når de trenger å dumpe dritten sin å bare knyter posen å kaster den ut når den er full. 
I det siste når folk har kommet til meg med ting, så har mitt svar blitt så enkelt og kaldt som ''bygg en bru å kom deg over det!'' Ja altså hvorfor skal jeg sløse tiden min på de som ikke bruker 1 sekund av sin til å spørre om hvordan jeg har det? Slike mennesker har jeg ikke behov for i livet mitt å derfor holder jeg meg heller kald å unna når folk har problemer. Samme som med drama, ikke mitt problem rett og slett. 

Promotieshoot Martijn Buiter

 

2 kommentarer

Sandra

29.01.2017 kl.13:15

Så trist at folk er sånn

missjohansen

29.01.2017 kl.13:20

Sandra: Ja dessverre, men sånn er det :)

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits