Jeg er perfekt på min måte!

Før jeg forteller noe som helst om min drømme kropp så vil jeg bare fortelle at ALLE er vakre uansett form og fasong på kroppen, tykk, tynn, høy, lav, ja what so ever, du er vakker uansett, å ikke la noen fortelle deg noe annet!! 

Så over til meg, jeg har slitt en del med kroppen min som dere kanskje vet (dere som har fulgt bloggen), for dere som ikke har lest det så veide jeg 32 kilo frem til 2015, å nå er jeg så å si nesten i mål med drømmekroppen min! Jeg er super stolt av at jeg har gått opp 8-10 kilo, jeg prøver for harde livet å legge på meg mer, men jeg står fast. Uansett så har jeg bestemt meg for at drømmekroppen er nådd, rett og slett fordi jeg er bra nok som jeg er. Andre får ha sin mening å komme med spydige kommentarer, men alle er perfekt på sin måte å nå er jeg perfekt på min måte i mine egne øyne! 
I stedet for å klage over lav kroppsvekt så elsker jeg det jeg faktisk har oppnådd! Jeg kunne ta på meg en svart kjole å bære den med stolthet, å det er noe alle burde gjøre! 
Bildet er fra julaften. 


 

5 kommentarer

lisarorvik

28.01.2017 kl.13:29

Stå på, vet hvor vanskelig det kan være :)

missjohansen

28.01.2017 kl.14:04

lisarorvik: tusen takk :)

Lise

29.01.2017 kl.13:29

Ehm JA, du ser smashing ut! Har vansker med å legge på meg sjæl og det er ikke kult det heller, like vanskelig å legge på seg som det å slanke seg :/

Du ser dritbra ut ❤

missjohansen

29.01.2017 kl.13:38

Lise: Ja det er det altså! det er drit vanskelig, men bedre å fokusere på hva vi faktisk liker ved oss selv enn å fokusere på det dårlige!

Tusen takk søte menneske <3

Anonym

30.01.2017 kl.10:08

Kroppsfasong er da bare ett av flere elementer I hvordan man ser ut, og hvordan man blir oppfattet.

Selvtillit, utstråling og et godt selvbilde vil alltid gjøre at man får vist frem fasongen sin på best mulig måte.

Totalpakken er jo i ditt tilfelle fantastisk :)

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits