Et levende mareritt..

Enkelte dager sliter jeg enda, med de vonde minnene som dukker opp i hode mitt etter alt jeg har vært igjennom, isteden for å nevne hvem dette handler om så blir jeg å skrive "du" isteden. 

Jeg glemmer aldri de gangene du satt på kne bak meg og kvelte meg blå, selv om jeg ikke pustet så satt du der, du fortsatte å kvele meg, å du lo høyt. 

Jeg glemmer heller ikke når du tapte i et spill på Xbox, du snudde deg brått mot meg å ga meg skylden for alt, du slo meg til blods i ansiktet og flere steder på kroppen, jeg turte ikke å gå på butikken engang da jeg ikke ville at folk skulle se de grusomme merkene du hadde gitt meg. 

Jeg glemmer ikke hvor voldelig og sint du var dag inn og dag ut, det gikk aldri en dag uten at du skadet meg, dagen du voldtok meg, kastet meg i veggen, kvelte meg, slo og sparket meg, kastet meg inn i dusjen og begynte å kutte meg med barberblader og kuttet av meg håret, det tok lang tid før jeg kunne gå uten lue. 

Om sommeren kunne jeg ikke gå i shorts eller t skjorte på grunn av alle sårene og blåmerkene jeg hadde på grunn av deg, dine slag, din stemme, når du sparket, kvelte, kuttet meg, skrek til meg osv er noe som aldri blir glemt. Jeg kan vel kanskje ikke kalle det minner, når det er mer som et levende mareritt. 

Det var flere ganger jeg måtte avlyse samvær med barna mine på grunn av hvordan jeg så ut og på grunn av knekt hånd, knekte ribbein osv. Takk til deg som ødela meg å gjorde slik at jeg har mareritt enda den dag i dag etter 4 år! Jeg må si jeg synes synd på ditt neste offer! 

Dette var min hverdag i 2 år, 2 hele år var jeg livredd, jeg prøvde å løpe ut av huset så mange ganger, men jeg kom meg ikke vekk fra deg før moren min hjalp meg, jeg måtte si sannheten, jeg måtte ha hjelp! Du er rett og slett et monster! Bildene og alt jeg har av beviser er dessverre for grovt for bloggen etter min mening. 

2 kommentarer

Kriss

25.01.2017 kl.15:09

Var det han jeg tror.....

missjohansen

25.01.2017 kl.16:00

Kriss: Ja det var det

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits