JEG ER FRI!!!!!

Etter mange år kan jeg endelig si at jeg er fri, det er en helt fantastisk følelse å jeg kunne ikke vært lykkeligere. Jeg fikk min første gjeld av min egen søster, hun var ikke kreditt verdig og trengte sårt ny telefon, jeg var student, men hadde likevel nok til å klare meg på den tiden, hun lovet gull og grønne skoger å sa hun skulle betale både telefonen og abonnementet hver eneste måned for det hadde hun råd til, jeg ga hun klar beskjed om at dette ikke skulle misbrukes å hun svarte med at dette skulle hun ikke gjøre, med dette så hadde jeg 3 vitner da hun skrev disse meldingene med meg, så hun bestilte telefon og abonnement i mitt navn. 
De første månedene betalte henne å alt gikk fint, helt til jeg fikk en helvetes regning på flere tusen, å hun sa hun skulle lage avbetalings plan på 500 kroner i måneden som jeg gikk med på, men dette skjedde aldri, hun ga fullstendig faen i å betale noe som helst å som student hadde ikke jeg råd til å betale dette selv. Regningen ble større og større og inkasso osv, å jeg har mast på henne i flere år nå om at denne regningen må bli betalt! Det endte med en regning på 29 987 kroner som ikke ble betalt! Sist jeg snakket med henne om dette var i fjor sommer å da sa hun klart i fra at hun ALDRI kom til å betale denne regningen i det hele tatt å at jeg kunne bare sitte der med den selv. 
Så i julen ble endelig denne regningen betalt å jeg er gjelds fri! Men at et familie medlem kan gjøre slikt et helt sykt, det er trist, men jeg må si at jeg er strålende fornøyd av å ikke ha henne i mitt liv lenger å at jeg kan leve mitt liv uten å tenke på gjeld.  

4 kommentarer

Merethe Susanne

22.01.2017 kl.14:31

Dette er utrolig kjipt! Har opplevd lignende og vet hvordan det er å sitte på noe slikt og ikke ha en sjangs til å gjøre noe med det. Men så utrolig flott at det har ordnet seg, til slutt, det er deilig!

missjohansen

22.01.2017 kl.14:43

Merethe Susanne: Ja gjeld er noe dritt rett og slett, men alt ordner seg til slutt :) det er som jeg sier ''everything will be okay in the end, if it's not okay then it's not the end''

Nina Alexandra

22.01.2017 kl.15:28

Så deilig å endelig ha det i orden :D så glad på dine vegne 💖

missjohansen

22.01.2017 kl.15:38

Nina Alexandra: tusen takk snuppa <3

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits