Det finnes helvetes designere!!!

I fjor så ble jeg rett og slett dritt lei av at neglelakken flasset av så fort man så på neglene mine, så jeg bestemte meg rett og slett for å prøve ut en negl salong. 
Mitt første møte med akryl ble til et rent smerte helvete å et mareritt uten like, jeg fikk kjempe vondt i neglene mine å klarte ikke å bruke fingrene mine til noen verdens ting. Jeg kontaktet negl stylisten med en gang å hun satte opp ny time til meg, men hun avlyste dagen jeg skulle komme dit å slik gjorde hun hver gang... En dag så begynte neglene å løsne å hang seg fast i alt, å hun svarte med at jeg skulle bruke superlim på neglen så den ikke falt av, noe jeg absolutt ikke ville gjøre. 
Jeg begynte å leite etter en ny negl stylist å fant ei helt suveren dame i en liten landsby ikke så langt unna her jeg bor, jeg kom dit å det første hun gjorde var å spørre om Michelle hadde lagt disse å det svarte jeg ja på, hun ristet på hode å begynte å fjerne akryl neglene, jeg ble sittende der en god stund i og med at denne Michelle hadde lagt på et unormalt tykt lag med akryl, da vi endelig hadde fått det av, så vi at neglene mine var fulle av blåmerker og jeg hadde blod under mine egne negler på grunn av hvordan Michelle hadde gjort dette. Selv om neglene så okay ut, var de absolutt ikke gode å ha på. 

(Fortsetter under bilde) 


I Julen bestemte jeg meg for å gå tilbake til denne flotte damen som hadde fikset neglene mine, å fikk gel-lakk på i og med at jeg hadde så dårlig erfaring med akryl, å jeg hadde ingen problemer annet enn at neglene mine vokste så fort at jeg måtte tilbake etter 2 uker allerede for å fylle inn. 

I og med at jeg blir så fort lei av farger, så bestemte jeg meg for å gå for en dus lakse farge med cat eye effekt denne gangen å er strålende fornøyd. Jeg har ingen problemer med neglene mine å jeg bruker heller ikke forlenging da mine vokser fort nok av seg selv, denne gangen måtte de files ned litt i og med at jeg jobber mye på pc å det blir vanskelig å skrive med for lange negler. 
Neste gang vurderer jeg å gå for en dypere mer dramatisk farge, så dette blir spennende. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits