JEG ER GRAVID!!!

'' Jeg er gravid, det vokser en liten spire inni meg som jeg gleder meg masse til å hilse på, dette er rett og slett et mirakel'' 


Denne setningen har jeg leste flere ganger de siste årene på facebook, instagram, twitter, snapchat, ja you name it, MEN så smeller de fra seg rett etter at det bare var en spøk, at de skulle sjekke reaksjonene til familie og venner osv...  Jeg ser egentlig ikke noe morsomt i dette i det hele tatt, har dere tenkt på at det finnes mennesker der ute som ikke kan få barn? kanskje av medisinske grunner også, folk som virkelig ønsker seg barn, men ikke kan få. Har dere tenkt at det kan faktisk være en i deres venneliste som har dette problemet, å så ser de at dere kan tulle om noe slikt som dette. 
Jeg skjønner rett og slett ikke hvordan andre kan synes dette er morsomt i det hele tatt. Kanskje det er på tide å tenke over handlingene sine. 
Jeg personlig ville ikke ha tullet med dette emne, tanken på å såre min familie på den måten hadde jeg ikke klart, å heller ikke da jeg kjenner mange som sitter i den situasjonen selv at de ikke kan få barn i det hele tatt.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits