Silikon pupper!

Nå er det faktisk 1 år og 1 måned siden jeg tok silikon i puppene å dere som leste den gamle bloggen min vet grunnlaget, men til dere som er nye lesere skal jeg forklare saken ganske enkelt. 
Jeg var veldig sen i utviklings fasen i tenårene å fikk ikke pupper, jeg har i hele mitt voksne liv hatt problemer med at de har vært så fryktelig små, jeg ble også mobbet for det å hørte ofte ordene ''guttepupp''. Hver gang jeg gikk forbi speilet på soverommet eller på badet fikk jeg en klump i halsen, hver gang jeg måtte kle av meg så ble jeg deprimert, jeg sluttet å ta av meg bh'ne med super push up, fordi det var den eneste måten jeg følte meg kvinnelig på.  i Desember 2015 bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, å dro på konsultasjon, der fikk jeg bestemme hvor mye jeg ville ha selv opp til 450, men jeg hadde satt meg en mening om at 350 skulle være nok i og med at jeg ikke ville ha super store bryster, jeg ville bare ha litt for å føle meg mer kvinnelig. 1 uke senere den 21. Desember ble jeg operert, å jeg må ærlig si at jeg aldri i mitt liv har opplevd verre smerter. 
Første gang jeg tok av meg støtte bh'n ble jeg skikkelig frustrert, de så utrolig små ut så jeg skjønte ikke hvorfor jeg hadde latt meg selv gå igjennom slik smerte for ingenting. Men etter noen dager til så forandret det seg, jeg så meg i speilet å begynte faktisk å gråte fordi puppene mine var ALT for store. 
Men den dag i dag så ser de veldig naturlige ut å passer veldig godt til min kropp. Jeg gikk fra en halv A cup til en F cup å er strålende fornøyd!  

6 kommentarer

Victoria Larsen

17.01.2017 kl.13:37

Fin du er!

missjohansen

17.01.2017 kl.14:56

Victoria Larsen: tusen takk for det :)

Hege Kristin

17.01.2017 kl.15:36

jeg har også små pupper, og har lyst på silikon. men jeg er så redd for å operere meg, og for smerter og slikt, og så er jeg redd for at noe skal gå galt under operasjonen xS

missjohansen

17.01.2017 kl.15:38

Hege Kristin: veit du, jeg var livredd, å smertene var ekstreme, hadde jeg visst det på forhånd så hadde jeg aldri gjort det. Men jeg er fornøyd med resultatet :)

Anonym

18.01.2017 kl.12:24

Resultatet ser da ut til å passe glimrende for deg. Symmetrisk og flott.

missjohansen

18.01.2017 kl.16:15

Anonym: ja så absolutt, veldig fornøyd altså :) tusen takk

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits