JEG VANT!

Dette er jenta dere kalte stygg, dette er jenta dere pleide å gjøre narr av og mobbe hver eneste dag både på skolen og på fritiden, dette er den jenta dere brøt ned, banket og lo av, dette er jenta som ble sittende på gulvet i et hjørne og gråte i lunchen på skolen hver eneste dag. 
Dette er jenta som gikk alene til skoleballet fordi ingen ville gå med meg, jenta dere alle håpet på å se feile i livet å gi opp, jenta dere sa ''håper du tar ditt eget liv, du er så stygg at du ikke fortjener å leve'' 
Ja den jenta dere var så ekle mot, hun sitter her i dag å stortrives i livet sitt, ja nemlig meg! 
Jeg har aldri vært så glad som jeg var når jeg endelig sluttet på skolen, og har aldri sett meg tilbake. 
Jeg tok kontroll over mitt eget liv, i stedenfor å skade meg selv, har jeg valgt tatoveringer, de har alle sin betydning og forteller en historie bare jeg vet om, I stedenfor å låse meg inne i huset eller inne på rommet, så går jeg ut, møter mennesker, slår av en prat osv! 
Ja dere håpet at jeg skulle ta mitt eget liv, men beklager å måtte skuffe dere alle sammen, denne jenta lever til min dag er kommet som forhåpentligvis blir om mange mange år, dere klarte ikke å knekke meg, jeg er sterkere enn noen sinnet på grunn av slike patetiske mennesker som dere. 
Så selv om dere gjorde oppveksten min til et levende helvete, så står den stygge jenta her den dag i dag å kan slå tilbake med at jeg vant!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits