Jeg veide 32 kilo!!!

Ja du leste riktig, jeg veide faktisk 32 kilo å det er ikke så lenge siden jeg klarte å legge på meg etter å ha vært sykelig tynn i mange år. Jeg har opplevd ganske mye i mitt snart 24 år lange liv, noen sier at jeg har opplevd mer enn et voksent menneske i en alder av 70 har opplevd. Jeg ble mentalt syk av alt som foregikk å det gikk utover matvanene mine, jeg sluttet å spise helt, jeg fikk kun i meg vann, kaffe og cola.. Jeg ønsket faktisk ikke å legge på meg uansett hvor mye folk rundt meg klaget å søyt over hvor fælt de syntes det var å hvor syk jeg så ut. 
Jeg har vært et mobbeoffer siden jeg begynte på skolen på en liten plass kalt Kløfta, jeg ble mobbet for klærne mine, håret mitt, tennene mine og ikke minst det at jeg snakket rart, jeg hadde en dialekt som de ikke mente var Norsk. Jeg ble banket og trakasser på skolen, på veg hjem, på veg til å på fritiden. Til slutt ble det for mye for meg å jeg begynte å ta igjen med folk, noe de syntes var ekstra morsomt helt til jeg begynte på ungdomsskolen, det var en gutt som satt ved siden av meg i klassen som var en av mobberne, han drev å pirket borti meg å sa stygge ting hele tiden, etter noen dager fikk jeg nok å jeg tok tak i bakhodet på han å smalt fjeset hans ned i pulten så blodet spruta ut av nesa på han, men mobbingen stoppet ikke, jeg hadde 2 venner gjennom ungdomsskolen, men til slutt hadde jeg ingen da mobberne hadde snudd alle mot meg. Jeg begynte å få et rykte på meg å folk kalte meg for 7/11, for de mente jeg drev å pulte rundt, en ting de ikke visste var at jeg var jomfru frem til jeg var rundt 17-18 år gammel å har kun hatt sex med de jeg har hatt et seriøst forhold med i over lengre tid. Jeg kuttet meg og klarte ikke å spise lenger jeg var et totalt vrak pga ting jeg gikk i gjennom hver eneste dag. 
Da jeg begynte på videregående skole håpet jeg at ting ville endre seg, jeg var sjenert å pratet nesten ikke med folk, men også der startet mobbingen pga jeg skilte meg ut med hår, klær og sminke... Det første året på restaurant og matfag linjen var grusomt akkurat som det jeg var vandt med fra barne og ungdomsskolen, men så begynte det å snu da jeg kom inn på mekaniker linjen året etterpå, men matvanene endret seg ikke. 
Jeg veide 32 kilo helt frem til Januar / Februar 2015, da begynte ting å endre seg for meg å jeg tok et valg om at jeg ønsket å se bedre ut å føle meg bedre, den dag i dag har jeg klart å gå opp til 40 kilo å star bom fast på det, men jeg spiser og trener daglig å ikke minst har jeg et sundt kosthold. Med dette ønsker jeg å fortelle at mobbing er alvorlig selv om jeg klarte meg så er det andre som ikke gjør det! 


Bildene ovenfor er tatt med 1 års mellomrom!  

6 kommentarer

Anonym

09.01.2017 kl.14:34

Flott forbedring, og du ser jo fantastisk ut. Bra jobba :)

missjohansen

09.01.2017 kl.14:43

Anonym: tusen takk.

Ni.a Alexandra

09.01.2017 kl.15:54

Du er så tøff som deler! Ingen fortjener dette! Stolt av deg <3

missjohansen

09.01.2017 kl.16:29

Ni.a Alexandra: Tusen takk <3

Simen

09.01.2017 kl.16:58

Kjenner til den følelsen, var selv nede i 40 da jeg flyttet fra kløfta. Står nå fast mellom 60-65 og har gjort det de siste 4 årene. Men bra ting er bedre for deg nå, det fortjener du. Køfta var et ordentlig shithole anyways!

missjohansen

09.01.2017 kl.17:01

Simen: Det har du helt rett i, kløfta var ikke bra for noen. Du så jo hvordan det gikk med alle sammen.

Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits