Usikkerhet!

''Jeg er usikker'' det er noe de fleste kjenner seg igjen i ganske ofte for å si det slik. Men nå som dere veit bor jeg i et helt annet land i Europa å har for såvidt trivdes godt her frem til jeg møtte vennene og familien min igjen å fikk en oppvekker på hva jeg faktisk hadde forlatt i Norge og Sverige. 
Jeg blir jo ikke behandlet bra her av folk eller av staten for den saks skyld bare fordi jeg er en utlending i deres land. Jeg hører ikke til her. 
Jeg er usikker på om dette er det jeg ønsker for meg selv, å fortsette et liv i ensomhet, et liv uten de jeg er glad i. Selv om jeg hadde mine grunner til å forlate Skandinavia å selv om jeg har businessen og sakene mine her så føles det ikke som om jeg hører til her jeg er.  Men hvis det ender med flytting tilbake til Norge, hva har jeg å komme tilbake til? Nederland er fryktelig vakkert, men hjemlengselen. Jeg har allerede nevnt det i et annet innlegg at jeg savner Skandinavia. Men det var jo dette jeg valgte, jeg var spontan av meg, jeg pakket sakene mine å dro uten et ord til flere av de jeg er glad i. 
Kanskje jeg bare burde besøke Skandinavia litt oftere, komme meg over flyskrekken å kose meg med venner mer enn bare 1-2 ganger i året. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits