Kroppsfokus og Utseendet!

Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om dette emne Kroppsfokus og utseendet ! I og med at jeg jobber som livsstil trener så hører jeg mange forskjellige historier hver eneste dag, å i tillegg er jeg medlem i mange facebook grupper som er veldig på når det gjelder kroppsfokus. 
Jeg ser ofte litt fullere kvinner som blir rakket ned på i grupper fordi hun ikke er tynn nok, å jeg ser super tynne kvinnfolk som blir rakket ned på fordi dem ikke har nok fett på kroppen. Folk blir mobbet for å ha rynker, for små pupper, ikke bra nok rumpe, å folk som rett og slett ikke har den så kalte perfekte kjendis figuren! 
folkens VÅKNE, kvinner er vakre i alle størrelser og figurer! Jeg snakket om dette i den gamle bloggen min også, men det kan ikke bli tatt opp nok ganger da dagens samfunn er rett å slett en verden full av ondskapsfulle mobbere som trekker andre ned fordi dem ser annerledes ut! 
Ja jeg hører også ofte at jeg er stygg, jeg har ikke den rette figuren, den rette sminken osv, men jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre, dette er meg å min kropp å jeg trenger ikke å operere meg å sprøyte i botox, fylle leppene å gud veit hva for å være fornøyd med meg selv. Hva andre mener å sier er en ting, men for oss som blir presset av samfunnet fordi vi er annerledes, det er vi som bør være stolte for å skille oss ut! Om du er god og rund eller om du er tynn som ei flis, vær stolt, å hvis du selv mener du føler deg bedre ved å legge på deg eller gå ned i vekt, gjør det for at det gjør DEG lykkelig, ikke for at andre mener du burde gjøre det, du er vakker akkurat som du er!  

2 kommentarer

Cathrine

09.01.2017 kl.17:29

Viktig tema og flott å lese om andre som også er kroppspositive :)

missjohansen

09.01.2017 kl.18:07

Cathrine: tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits