Føler meg ensom!

Jeg har venner som jeg forguder, venner som jeg er glad i, som jeg kan stole på og støtte meg til, men ensomheten er der likevel. Grunnen er jo det at jeg har flyttet, jeg bor i Nederland jeg kjenner mange her, men det er ikke en person her jeg kan støtte meg til å stole på slik som jeg kan med vennene jeg har i Norge. 
Jeg har bodd her i 2 år nå, å jeg trives jo godt i landet generelt, men jeg føler meg dømt.. Jeg kan for eksempel ikke gå til byen alene uten å få dømmende blikk, jeg har ofte fått spørsmål om når jeg tenker å flytte tilbake til landet jeg kom fra, jeg fikk høre at jeg tilhører ikke her. Jeg føler meg rett og slett ensom. 
Samtidig så er det ting som holder meg her, men det er også ting som får meg til å savne Norge ekstra. 
Jeg kjente ekstra på det da jeg var i Norge i Desember, jeg var omringet av de vakreste vennene, latter, diskusjoner og glede, jeg fikk en herlig varm og god følelse, men det forsvant så fort jeg måtte dra, det ble rett og slett emosjonelt. Folk jeg ikke ser mer enn 1-2 ganger i året, men likevel vennskap som består. 

Promotieshoot Martijn Buiter

 

6 kommentarer

Anne-Helene

06.01.2017 kl.13:52

Interessant å høre om å være utlendig fra ei norsk jente. Det er ikke så mange som vet noe om hvordan det føles å skille seg ut på denne måten. Tenker at vi nordmenn har godt av å få en bedre innsikt i det.

I all vennlighet må jeg bare si at det virker litt rart å vise bilde av deg i bikini og si at du er ensom.. får du ikke mange ekle meldinger fra slibrige menn? Tenker at det må være ubehagelig.

missjohansen

06.01.2017 kl.14:29

Anne: Heisann, ja jeg skulle nok ønske at flere fikk innsikt i hvordan det føles å være utlendingen.

Nei jeg får faktisk ikke meldinger fra slibrige menn, å jeg tenker som så at vi kvinner må få ha muligheten til å vise oss uten at menn skal reagere på det, jeg tar mine sjanser for å vise at jeg ikke kan trekkes ned av ekle menn :)

Anne-Helene

06.01.2017 kl.14:45

Det er supert at du ikke har blitt trakassert!

Jeg leste en blogg for lenge siden, men så kommer jeg ikke på hva den het.. den var skrevet av ei norsk som bor i Frankrike, tror jeg det var.. tenkte bare at den kunne være interessant for deg, men så husker jeg ikke navnet..!

Uansett: Ønsker deg en fin dag videre!

missjohansen

06.01.2017 kl.14:47

Anne: ja det kommer et innlegg etterpå hvor jeg skinner et lys på den flotte kommentaren din, det fikk frem et godt innlegg :)

Ha en fantastisk dag videre så håper jeg du ønsker å følge bloggen :)

Anne-Helene

06.01.2017 kl.15:06

næmmen, så gøy da! Gleder meg til å lese!

Er første gang jeg besøker deg, men skjønner at det ikke må bli den siste.

:)

missjohansen

06.01.2017 kl.19:41

Anne: da ligger det ute :) koselig at du synes det :)

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits