Mote mareritt!

Er det en ting jeg reagerer på innenfor moteverden så er det rett og slett sko! Altså jeg ser så ofte at jenter har super vakre kjoler på seg, eller et fantastisk outfit generelt, å så er det skoene som får min oppmerksomhet, da jeg var på cruise så jeg en nydelig jente med en vakker kjole, å BAM hun hadde vanlige joggesko på seg... Deretter kom det 4 andre jenter i vakre kjoler å alle hadde på seg slitte stygge sko, altså unnskyld meg men hvis du ønsker å se bra ut, velg riktig sko for klærne du har på deg, jeg får grøssninger da jeg ser slikt. Jeg selv er ekstrem da det gjelder sko, jeg har over 40 par selv å skjønner jo at ikke alle har råd til det, men hva med å kanskje ha 1 par fine svarte sko? eller 1 par svarte pumps? svart går til alt. 
Samtidig kan jeg gå rundt i byen her, å se ei som har på seg hvit jakke, svarte bukser å BAM brune støvletter... jeg får helt fnatt jeg, unnskyld men la nå skoene å jakken passe sammen. 
Jeg er ikke den som reagerer ofte på hva folk har på seg, altså folk kan bruke hva de vil, men enkelt detaljer er ikke mulig å overse for en som elsker sko slik som meg.  

4 kommentarer

KostholdsBloggeren

05.01.2017 kl.17:58

Har ingen peiling på hverken sko eller mote, men det høres fornuftig ut :P

desomskapteverden

05.01.2017 kl.18:41

Ser poenget ditt ;)

Janne

06.01.2017 kl.19:39

Skjønner greia men kan hende de synes det er fint da, eller at de rett og slett ikke har råd til noen nye sko samtidig som de nye fine klærne :)

missjohansen

06.01.2017 kl.19:40

Janne: selvfølgelig, å derfor skrev jeg at jeg hadde forståelse for det :)

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits