Oversikt over 2016!

Godt nyttår alle sammen, tenk at vi er inne i et nytt år allerede, tiden går ufattelig fort å jeg har opplevd så mye spennende det siste året! 
Allerede fra starten av 2016 så har jeg hatt fokus på jobb og helse, jeg startet med businessen min i 2015, men i fjor smalt det skikkelig for meg. Jeg nådde mitt første mål som Supervisor, for så å smelle til med assistant manager måneden etter. 
Jeg fikk endelig vite etter 15 år at jeg har diagnosen ME. Jeg fikk møte masse herlige mennesker både nye og gamle. 
Jeg fikk muligheten til å bruke tid i Norge med de jeg hang masse med for mange år siden. Jeg har vært på scena i Veldhoven på success day. Har brukt en del tid i Belgia, samt masse møter hjemme i Nederland, jeg fikk utvidet businessen min til Norge, Sverige, Danmark, Finnland, Island, Nederland, Belgia og Luxembourg. 4 nye tatoveringer og beste av alt, jeg ble gjeldsfri! 
Jeg startet en helt ny blogg, å skal fokusere på helse, velvære, skjønnhet, fitness, business, å det å bo i et helt fremmed land fra der man er vokst opp. Jeg håper dere ønsker å følge meg inn i 2017, jeg skal oppdatere dere på masse spennende fremover. 
 

2 kommentarer

Iselin Renée

01.01.2017 kl.22:30

Håper det nye året blir bra :)

missjohansen

01.01.2017 kl.22:40

Iselin Renée: takk det samme til deg :)

Skriv en ny kommentar

missjohansen

missjohansen

23, Lørenskog

Kategorier

Arkiv

hits